Results 1 to 7 of 7

Thread: Avatars

  1. #1

    Default Avatars

    dflat, I tried to put a pic under Edit Avatar, but it wouldn't let me do anything. Is that the right place to put it?

  2. #2
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    1,833

    Default

    Quote Originally Posted by Bob6 View Post
    dflat, I tried to put a pic under Edit Avatar, but it wouldn't let me do anything. Is that the right place to put it?
    Yes...
    User control panel>Settings & Options>Edit Avatar, click on Use Custom Avatar, Choose file.
    (use jpg or png)

    Also enable viewing of Avatars:
    User CP>Settings & Options>Edit options>Thread Display Options, check Show Avatars...then Save changes (at bottom).

    (Bob, I moved your query post to this forum.)
    Last edited by dflat; 12-29-2010 at 03:59 PM. Reason: added save

  3. #3

    Default

    It still won't let me download the pix. Even tho it's reduced to 45 x 34px.

  4. #4
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    1,833

    Default

    Quote Originally Posted by Bob6 View Post
    It still won't let me download the pix. Even tho it's reduced to 45 x 34px.
    Your avatar is showing.
    Edit Avatar should show you your current avatar in the avatar box.
    Make sure you follow the second instruction in previous post - to turn on seeing avatars...make sure you Save changes after selecting it.
    Also you could click on - Do not use Avatar>Save changes which should delete your current one, then Use Custom Avatar>Choose file... to upload it again.

  5. #5
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    1,833

    Default

    Quote Originally Posted by Bob6 View Post
    It still won't let me download the pix. Even tho it's reduced to 45 x 34px.
    If png, try jpg. And there is a max. file size.
    Read instructions on the Avatar upload page.

  6. #6

    Default

    Yes, I saw the avatar pic (rose). That's weird, because it told me the upload failed. So this morning I deleted it and tried a new pic. Again it told me the upload failed. However, when I exited the site and came back, the pic was there.

  7. #7
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    1,833

    Default

    Quote Originally Posted by Bob6 View Post
    .... Again it told me the upload failed....
    Hi Bob, that is a bit odd as I have run some tests a few times with no problems. I was uploading from a file in my computer, not URL. Are you using URL? (if so, try an image on your computer.)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Do you have any questions?

Check out our Support page

Sign up to our newsletter
Join us